Offshore finančné centrá a pranie špinavých peňazí - Jančíková, Eva, 1960-
Offshore finančné centrá ako významná súčasť medzinárodného finančného systému. Hodnotenie jednotlivých offshore centier. Offshore centrá a pranie špinavých peňazí.