Matematika, jej úloha a miesto vo vzdelávaní ekonómov - Peller, František
Úloha matematiky ako univerzálnej metódy poznania. Analýza postupu matematizácie ekonomickej vedy. Postavenie a úloha matematiky v systéme štúdia ekonómie.