Význam informácií vykázaných v súvahe pre používateľov účtovných informácií - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Vyhodnotenie dotazníkového prieskumu uskutočneného za účelom zistenia významu, ktorí prikladajú používatelia informácií z účtovnej závierky súvahe ako základnej a najdôležitejšej súčasti účtovnej závierky a záklladnému zdroju informácií o finančnej situácii účtovnej jednotky.