Porovnanie vývoja nominálnej konvergencie členských krajín EÚ mimo eurozóny vybranými metódami viackriteriálneho vyhodnocovania variantov - Furková, Andrea, 1975-
Aktuálny stav plnenia maastrichtských kritérií krajín EÚ mimo eurozóny. Metódy viackriteriálneho vyhodnocovania variantov. Porovnanie konvergenčného procesu členských krajín EÚ mimo eurozóny.