Malá úvaha o matematice a logice v ekonomii - Coufal, Jan
Úloha matematiky a obzvlášť logiky vo vede, špeciálne v ekonómii. Aplikácie logiky a matematiky vo vede. Teoretické konštrukcie viery a vedy. Vnútorná harmónia nášho sveta. Tvorenie ako základný motív všetkého vedeckého.