Generované testy z finančnej matematiky a lineárnej algebry - Fecenko, Jozef
Efektívne, objektívne a finančne nenáročné spôsoby hodnotenia vedomosti študenta na báze informačných a komunikačných technológií. Zefektívnenie matematického vzdelávania aj vo vzdelávaní ekonómov. Možnosti využitia vo finančnej matematike a lineárnej algebre.