Vybrané otázky ponuky priemyselných podnikov - Kita, Jaroslav
Základné charakteristiky ponuky. Obchodná ponuka ako riešenie problému zákazníka. Nová ponuka. Obchodná ponuka ako odporúčanie. Systém ponuky a predaj. Miesto ponuky v priemyselnom podniku.