Influence of the size and orientation of the waste module on the level of underground hydrosphere contamination - Prváková, Slávka
Kontaminácia podzemných tokov odpadom. Koncepčný a matematický model. Výsledky analýzy. Rádioaktívna kontaminácia, kontaminácia hydrosféry. Variácie filtračného koeficientu výplňového materiálu modulu.