Charakteristika obchodného personálu výrobných podnikov a jeho vlastnosti - Kita, Pavol
Charakteristika obchodného personálu. Súbor vlastností alebo osobných charakteristík predajcu podľa niektorých autorov. Prieskum realizovaný za účelom získania informácií obchodného personálu výrobných podnikov na území Slovenskej republiky. Posúdenie vlastností z hľadiska dvoch kritérií - predajca a rokovateľ. Výsledky prieskumu.