Hľadanie hodnôt trvalo udržateľného života - súčasť prípravy ekonómov - Kompoltová, Soňa
Hodnoty trvalo udržateľného spôsobu života. Smerovanie k trvalej udržateľnosti. Environmentálna výchova ako súčasť vzdelávania ekonómov. Obsahová analýza pedagogických dokumentov. Pohľad učiteľov na zaradenie environmentálnej výchovy do procesu vzdelávania.