Európska sieť na podporu podnikania, inovácií a výskumu enterprise Europe network - Kopkáš, Peter
Malé podniky a ich úloha v našej súčasnej stratégii rastu a zamestnanosti. Hlavné ciele a základné okruhy služieb medzi podnikmi. Európske hospodárstvo a konkurencieschopnosť.