Analysis of the mutual relationships between the exchange rates and the stock indices - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vzťahu medzi výmenným kurzom a indexami zásob. Dáta a metodológia. Phillips - Perron test, Johansenova kointegračná procedúra, Grangerov test kauzality, analýza ohlasov impulzov, nestálosť efektov, Grangerov test kauzality pre nestálosť - filtrované série.