Spojité modely v nemocenskom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Využitie stochastických metód pre modelovanie produktov nemocenského a zdravotného poistenia. Nemocenské poistenie v súčasnosti. Spojité modely nemocenského poistenia. Aplikácie markovovských modelov.