Prečo absolventi ekonómie potrebujú matematické vzdelanie? - Pinda, Ľudovít, 1958-
Nevyhnutnosť výučby exaktných predmetov a ich nedostatok v konkrétnych predmetoch. Riadenie pedagogického procesu v ekonómii. Špecializované predmety a potrebné matematické návyky.