Aktuárske metódy v dôchodkovom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Teoretický prehľad niektorých aktuárskych výpočtov v dôchodkovom poistení. Dôchodkové poistenie v súčasnosti. Penzijné fondy. Proces valuácie. Metódy fondovania. Kompetitívny a nekompetitívny model, nazývaný tiež model konsenzu.