[Regionálna analýza priemyslu Slovenska podľa výberových ukazovateľov] - Kita, Pavol
Recenzia na vedecký článok autorov Marie Vojtkovej a Vladimíra Kvetana "Regionálna analýza priemyslu Slovenska podľa vybraných ukazovateľov" uverejnenom v Ekonomickom časopise Roč. 57, č. 9 s. 870-890.