[Analýza príjmovej diferenciácie žien a mužov na Slovensku] - Labudová, Viera, 1958-
Recenzia na monografický zborník, ktorý je záverečným výstupom z riešenia vedeckého projektu IGP 21/2008, kkorý bol riešený v rokoch 2008-2009 na Fakulte hospodárskej informatiky pod názvom Analýza príjmovej diferenciácie žien a mužov na Slovensku.