Komparácia procesov českého a slovenského foresightu - Jemala, Marek
Charakteristika a porovnanie hlavných procesov a aspektov foresightu v ČR a SR. Štatistické porovnanie na základe bibliometrickej analýzy Európskej monitorovacej siete forsightu.