Mikroekonomické súvislosti spotreby slovenských domácností a kvality ich života v nových ekonomických podmienkach - Holková, Vieroslava
Informácie o riešení projektu VEGA č.1/0608/08 s rovnakým názvom na Katedra hospodárskej politiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.