[Finančná matematika investičných projektov] - Majtánová, Anna
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je podať pohľad na problematiku výberu a ocenenia nášho rozhodovania. Publikácia rieši základné aspekty investovania v trhovej ekonomike.