[Podvojné účtovníctvo pre podnikateľov po vstupe Slovenskej republiky do eurozóny] - Novák, Jaromír, 1978-
Recenzia na publikáciu, ktorá okrem základných pojmov a princípov podvojného účtovníctva podrobne charakterizuje postupy účtovania typických účtovných prípadov v podnikateľských účtovných jednotkách.