Modeling of average value of pension units of growth pension funds in Slovakia - Rublíková, Eva
Modelovanie vývoja časových radov priemerných týždňových hodnôt penzijných jednotiek rastu penzijných fondov na Slovensku v období marec 2005 - máj 2009. Zdroje dát. Model ARCH. Výsledky analýzy a hodnotenie modelov.