Zvyšovanie ekonomickej výkonnosti SR po vstupe do EMÚ - Lábaj, Martin, 1982-
Predmet skúmania interného grantového projektu mladých vedeckých pracovníkov -IGP PMVP č. 2315017 a prvé výsledky projektu.