Reálna hodnota akcií vo svetle súčasnej finančnej krízy - Hrvoľová, Božena
Diskusie o príčinách súčasnej finančnej krízy. Problematika určovania "reálnych" hodnôt v právnych normách. Dokonalé a efektívne trhy. Ceny a hodnoty cenných papierov. Key value driver formula (vzorec kľúčových generátorov hodnoty) - the zen of corporate finance.