Event marketing, jeho funkce a faktory účinnosti - Karlíček, Miroslav
Event marketing (zážitkový marketing) - sprostredkovanie emocionálnych zážitkov so značkou. Sponzoring a event marketing. Funkcie event marketingu. Faktory účinnosti event marketingu. Miesto usporiadania eventu, informačná kampaň, organizačné zabezpečenie a vyhodnotenie eventu.