Body image a jeho dobová relace - Pešek, Ondřej
Vývoj kultu tela a ideálu krásy od počiatku ľudstva v európskom priestore. Najpodstatnejšie rysy v jednotlivých historických obdobiach. Vplyv médií na kult krásy. Kult krásy a zdravie. Situácia v súčasnosti.