Systémové poňatie podnikovej kultúry - Blašková, Martina
Viacdimenzionálne poňatie podnikovej kultúry. Podniková kultúra ako komplexný kultúrny systém a jeho klasifikácia. Individuálny kultúrny systém zamestnancov a manažérov. Základné postuláty súčasných manažérskych vied organizačného správania.