Nákupné správanie a komunikácia - Richterová, Kornélia
Teoretické a metodické východiská nákupného správania spotrebiteľa. Prieskum procesu rozhodovania pri nákupe uskutočnený v rámci výučby Spotrebiteľské správanie na Katedre marketingu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Informačné podnety pred nákupom. Komunikácia pri nákupe. Podpora nakupovania na internete.