Analýza výdavkov na vedu a výskum v Slovenskej republike - Fülöp, Peter
Výdavky na vedu a výskum na Slovensku - analýza. Percentuálny podiel na financovaní vedy a výskumu na Slovensku a v EÚ 27. Tendenciu poklesu výdavkov na vedu a výskum v celej EÚ treba zvrátiť.