Controlling ako nástroj pre podporu strategického rozhodovania podniku v čase krízy - Foltínová, Alžbeta
Metóda kalkulácie nákladov viacstupňovej úrovne. Významnosť skladby nákladov a ich priraďovanie k strediskám podľa vzniku. Implementovanie metódy ABC. Dôležitosť nákladov a konkurenčná pozícia podniku. Outsourcing, offshoring, insourcing a ich využívanie v podnikovej stratégii.