Thyrotropin versus thyroid hormone in regulating bone density and turnover in premenopausal women - Baqi, L.
Problém osteoporózy u žien v období pred menopauzou. Liečba medikamentami verzus liečba hormónmi. Predmet výskumu, metódy, výsledky, závery.