Prehľad štúdií zaoberajúcich sa vzájomným vzťahom medzi ekonomickým rastom a priamymi zahraničnými investíciami - Kováčiková, Petra
Štúdie popisujúce vzájomný vzťah medzi ekonomickým rastom a priamymi zahraničnými investíciami.