Controlling - nástroj riadenia nákladov - Serina, Pavol
Nástroje na riešenie problémov, ktoré sledujú dosiahnutie nižších nákladov a zvýšenie rentability podniku. Kontroling nákladov ako nástroj, ktorý napomáha podnikom tieto problémy riešiť a tým zaistiť ich úspešnú existenciu a platobnú schopnosť.