Vplyv fenoménu informačného ukotvenia na proces rozhodovania - experimentálna štúdia - Markovič, Peter, 1974-
Efekt informačného ukotvenia v procese rozhodovania. Efekt ukotvenia v ekonomickom kontexte. Experimentálny dizajn.