Controlling nákladov z hľadiska vyžitia produkčnej kapacity - Tóth, Miroslav, 1961-
Produkčná kapacita podniku a vplyv jej využitia v nákladovej degresii. Fixné náklady z pohľadu produkčnej kapacity podniku. Statická a dynamická kalkulácia. Využitie technologických zariadení a faktory uspokojenia požiadaviek trhu.