Agresívne marketingové praktiky a kampane - Zaujecová, Dáša
Prudký rozvoj internetu a telekomunikačných technológií prináša pre firmy nové možnosti ako osloviť svojich potenciálnych zákazníkov. Právny rámec ochrany spotrebiteľa. Harmonizácia ochrany spotrebiteľa na vnútornom trhu Európskej únie. Čierna listina nekalých obchodných praktík.