Inovačné prostredie Fínska - Ivanová, Pavlína
Stučný pohľad na ekonomiku Fínska. Komparácia nezamestnanosti a hospodárskeho rastu vo Fínsku a v Slovenskej republike. Výdavky na vývoj a výskum vo Fínsku. Výskumná spolupráca s USA. Inovačné prostredie Fínska.