Od netradičnéno trhu nemožno čakať štandardy mediálna kampaň rozhýbala slovenských akciových investorov - Škriniar, Pavel, 1979-
Obchodovanie s cennými papiermi na domácom kapitálovom trhu. Best Hotel Properties a Tatry Mountain Resorts sa stali súčasťou slovenského akciového indexu SAX. Neštandardný trh a neštandardná emisia. Kampaň v médiách a prínosy pre investorov.