Jednému nepomôže a druhému uškodí lízingový trh súčasnosti sa už štruktúrou podobá tomu spred krízy - Škriniar, Pavel, 1979-
Lízingový trh a výsledky Asociácie lízingových spoločností. Porovnanie mimulého roku s prvým polrokom tohto roku. Pokles dopytu spotrebiteľov a tržby obchodníkov. Celkový objem nových obchodov a obchodov hnuteľných vecí. Vplyv na príjmy štátneho rozpočtu.