Pre klienta všetko a pre bonitného ešte viac s Petrom Farkašom o wealth managemente, privátnom bankovníctve a ich možnostiach - Škriniar, Pavel, 1979-
Wealth management ako vyššie štádium privátneho bankovníctva. Komplexné zastrešenie starostlivosti o majetok nielen v oblasti zhodnocovania cenných papierov, ale aj nadštandardné služby pre bonitných klientov.