Možnosti merania vplyvu univerzity na regionálnu ekonomiku - Výrostová, Eva
Efekty univerzity na región v ktorom pôsobí (krátkodobé a dlhodobé efekty). Možnosti merania vplyvu univerzity na región v ktorom pôsobí.