Evolučné teórie ekonomického rastu a rozvoja - Lábaj, Martin, 1982-
Problematika týkajúca sa konvergencie ekonomickej výkonnosti. Evolučný prístup v ekonomických teóriách. Rôzne prúdy evolučných teórií rastu. Neoschumpeterovská syntéza.