Kríza a stroskotanie modelu neoliberálnej podoby kapitalizmu a totalitného socializmu ako východisko nového lepšieho modelu kapitalizmu - Mihalik, Jozef
Diskusia o novom lepšom hospodárskom a sociálnom modele kapitalizmu. Agenda zmien modelu kapitalizmu.