Vybrané problémy projektového controllingu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Metódy a nástroje manažmentu podniku vrátane kontrolingu a jeho špecializácie. Pozícia a vzťah projektového manažmentu a projektového kontrolingu. Fungujúci projektový kontroling a subsystémy riadenia podniku.