Alternatívy skúmania štruktúry slovenskej ekonomiky prostredníctvom Leontiefovho modelu - Rumpelová, Daniela, 1982-
Input-output analýza zachytáva medziodvetvové vzťahy medzi jednotlivými sektormi a poskytuje hĺbkový pohľad do štruktúry slovenskej ekonomiky. Analýza štruktúry ekonomiky prostredníctvom Leontiefovho modelu.