Prístup Slovenskej republiky k trvalo udržateľnému rozvoju a k environmentálnej produktovej politike - Čizmadiová, Kristína
Chápanie trvalo udržateľného rozvoja. Environmentálna produktová politika - jeden z pilierov trvalo udržateľného rozvoja. Environmentálna politika v Slovenskej republike. Príležitosti a riziká SR vo vzťahu k trvalo udržateľnému rozvoju. Odpadové hospodárstvo ako aktuálny problém na Slovensku.