O potrebe vedeckého projektu ekonomickej encyklopédie - Choluj, Vladimír
Východisko v konkrétnom encyklopedickom zhrnutí poznania o hospodárstve. Podnety na zdokonalenie ekonomickej encyklopédie. Úlohy vyplývajúce z požiadavky na systematickosť a vedeckosť ekonomickej encyklopédie.