Dôsledky vstupu SR do menovej únie na proces reálnej konvergencie - Vincúr, Pavol
Vybrané aspekty a dôsledky vstupu SR do menovej únie na hospodársku politiku. Dopad vstupu SR do menovej únie na hospodársku politiku. Kvantifikácia dopadu.