Input-output inter industry linkages a kľúčové odvetvia - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analýza vývoja štruktúry ekonomiky Slovenska. Analýza backward aj forward linkages a z nej následne vyplývajúcich kľúčových sektorov pre slovenskú ekonomiku za roky 2000 a 2005. Analýzu kľúčových odvetví slovenskej ekonomiky autorka uskutočnila prostredníctvom Chenery-Watanabe a Ramunssenovej metódy.