[Perspektívy vývoja medzinárodného marketingu] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na publikáciu Perspektívy vývoja medzinárodného marketingu. Kniha je rozčlenená na päť samostatných kapitol a rieši zmeny v medzinárodnom podnikateľskom prostredí.